Laboratorul de Stiinte Bayer

Invitam cu drag clasele I – IV sa participe, va fi o experienta de neuitat pentru toti elevii care vor descoperi secrete din lumea stiintelor naturii.

Participarea in cadrul Laboratorului de Stiinte este gratuita!.
——-
Stiinta pe intelesul celor mici
Clasele I – IV din Bucuresti sunt invitate in Laboratorul de stiinte Bayer in saptamana din Scoala Altfel!
In cadrul programului Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, desfasurat in perioada 7 – 11 aprilie 2014, isi va deschide portile un laborator special pentru toti elevii din clasele I – IV din Bucuresti.
Este vorba de Laboratorul de stiinte Bayer, care va fi construit special in rondul principal din Parcul Lumea Copiilor (intrarea de langa Palatul National al Copiilor).
In Laboratorul de Stiinte Bayer, elevii din clasele I – IV vor participa la realizarea unor experimente practice si atractive legate de domeniile chimie si biologie, care vor avea legatura cu viata reala. O echipa de olimpici nationali va prezenta si coordona experimentele in laborator, facilitand astfel o ințelegere mai buna a stiintelor naturii.
Experimentele realizate in laborator vor folosi materiale binecunoscute din viata cotidiana si ii vor implica direct pe elevii participanti. Astfel, in cadrul experimentelor, elevii vor descoperi vitamina C in fructe, ce exista intr-o frunză, precum si alte mici secrete ale stiintelor naturii.
Participarea la experimente se va face pe grupuri (clase de maxim 30 de elevi), prin prezenta și supravegherea directa a invatatorilor. In Laboratorului de Stiințe Bayer, copiii participanti la experimente vor deveni mici cercetatori prin descoperirile pe care le vor realiza impreuna cu olimpicii.
In final, vizita in Laboratorul de Stiinte va aduce tuturor elevilor participanti o experienta de neuitat, plus valoare si, nu in ultimul rand, zambete.
Program si inscrieri pentru participare:
Laboratorul de Științe Bayer isi va deschide usile și va primi clasele de elevi in perioada 7 – 11 aprilie 2014, de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 18:00. Durata unei vizite in cadrul Laboratorului de Stiinte Bayer va fi de aproximativ o ora.  Inscrierile pentru participare se fac pentru fiecare clasa de catre invatator sau profesor insotitor, pana la data de 4 aprilie 2014, astfel: prin telefon 0742.049.4180742.049.418, persoana de contact Paula Popa, sau prin e-mail   laboratoruldestiinte@bayer.com .