Stiu ma informez

PRO EDUCATIE CONSULTING PUBLISHING, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale au demarat în acest an şcolar proiectul Caravana “Ştiu mă informez deci sunt cel mai bun”. Prin semnarea convenţiei cele două părţi colaborează în beneficiul copiilor preşcolari şi şcolari mici (clasele I-IV) prin susţinerea activităţilor proiectului educaţional “Ştiu mă informez deci sunt cel mai bun”, precum şi formarea de abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Vă informăm că în data de 31 mai 2013, Caravana “Ştiu mă informez deci sunt cel mai bun”, va organiza un eveniment de mare amploare la Terra Park între orele 15-19.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura concursuri cu tematică rutieră cu sprijinul MAI – Brigada Rutieră, concursuri cu tematică ecologică cu sprijinul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Vor mai fi ateliere de creativitate pentru cei mici. Se pot înscrie în program copiii talentaţi din Bucureşti. Toţi copiii participanţi vor fi răsplătiţi pe măsură (diploma şi cadouri), cadrele didactice din unităţile şcolare care vor fi prezente la eveniment împreună cu copiii vor primi diploma de participare în proiect.

Participarea este gratuită.

Elevii care doresc să participe se vor înscrie la învăţător/diriginte, care va comunica directorului lista elevilor participanţi.