Smart

SMART 2012 – 2013

Stimati directori, profesori, institutori si invatatori

• Concursurile SMART sunt axate pe sectiunile: MATEMATICA, LIMBA ROMANA, LIMBA ENGLEZA, LIMBA FRANCEZA, si CULTURA GENERALA, aceasta din urma fiind o proba ce contine intrebari din disciplinele: stiinte, respectiv biologie, istorie si geografie (in functie de clasa). Materia de concurs este cea prevazuta in programa scolara, din semestrul in curs, studiata cu aproximativ doua saptamani inainte de data concursului. Toate intrebarile sunt realizate pe fiecare materie in parte, de cadre didactice titulare active.

• Concursurile sunt organizate semestrial, acestea ocupand doar o ora / o ora si jumatate din ziua in care au loc, nepericlitandu-se procesul de invatamant.

 

Datele desfasurarii probelor:

.

Matematica : joi 15.11.2012- clasele I–VIII

Limba Franceza :luni 19.11.2012 – anii I-VI de studiu

Limba Romana : miercuri 21.11.2012- clasele I–VIII

Cultura Generala : marti 27.11.2012 – clasele II–VIII

Limba Engleza : luni 03.12.2012 – anii I-VI de studiu

Proba de Baraj :  vineri 25.01.2013

    PROBA DE BARAJ  SMART – SMART a introdus Proba de Baraj pentru toti elevii care vor obtine cel putin un punctaj maxim la oricare din probele de concurs. Ca premiera in organizarea Concursurilor Scolare, SMART invita Gratuit la Proba de Baraj toti elevii care au obtinut cel putin un punctaj maxim la oricare din probele de concurs !

BARAJ SMART – La Proba de Baraj, elevul are posibilitatea de a alege pe loc proba la care doreste sa sustina baraj, la o singură probă la alegere dintre materiile la care s-au obţinut punctaje maxime. Concret, elevii primesc o brosura cu toate subiectele de baraj de la toate clasele si la toate materiile de baraj (Cultura, Matematica, Limba Romana Limba Engleza si Limba Franceza). Supraveghetorii vor informa participantii la baraj ca se poate alege orice materie spre rezolvare dintre materiile la care s-au obţinut punctaje maxime. Conditia este ca pe grila sa se rezolve toate cele zece subiecte de la o singura materie. Elevii care au obtinut punctaj maxim la o singura disciplina vor sustine proba de baraj obligatoriu la acea disciplina.